Karin van Bergen

Initiatiefnemer de Mollenhof

In november 2013 ben ik op De Mollenhof komen wonen samen met mijn partner Kees. Na meer dan 30 jaar in de reguliere gezondheidszorg gewerkt te hebben binnen veel verschillende organisaties en een eigen praktijk heb gehad als Psychosociaal natuurgeneeskundig counselor deed zich de mogelijkheid voor om op De Mollenhof in Oeken mijn droom te verwezenlijken. Een plek voor en door mensen. Waar mens, zorg, natuur en historie samen komen. Lekker buiten zinvol bezig zijn. Het geeft plezier aan de dag, saamhorigheid, gemeenschap zin om iets mooier te
maken. Gezamenlijk koffie drinken en creatief bezig zijn geeft gezelligheid.

Wat De Mollenhof wil uitdragen is: laagdrempeligheid, kleinschaligheid, ontzorging, veilige plek en persoonlijke benadering, het gevoel ergens bij
te horen.

Dit kan en wil ik niet alleen uitdragen en heb daar fijne mensen om me heen voor nodig die dezelfde intentie hebben. Het geweldige enthousiaste team stelt zich aan u voor.


Petra

Graag stel ik me voor. Ik ben Petra van Leussen, sinds februari 2024 werkzaam op de Mollenhof. Ik ben zorgzaam, energiek, creatief en ik hou van vogels en natuur. Ik ben blij op deze prachtige plek te mogen werken. Ik voelde mij hier direct thuis en zet me heel graag in om onze bezoekers hetzelfde gevoel te geven. Tot ziens op De Mollenhof!

Bianca

Ik ben Bianca van Dam. Sinds 2019 werk ik parttime bij De Mollenhof. Er hangt een ontspannen, gezellige en huislijke sfeer en het mooie vind ik dat er ruimte is voor persoonlijke aandacht. Er wordt gedacht aan de mens en zijn/haar mogelijkheden en niet aan zijn/haar beperkingen. Ook de ligging van De Mollenhof in de natuur is mooi en rustgevend. Dit alles bij elkaar is waarschijnlijk een belangrijke reden waarom men graag op De Mollenhof komt. Graag tot ziens op De Mollenhof!

Claire

Graag stel ik me binnenkort voor 😉

Karlijn

Ik ben Karlijn van Stijn, gelukkig getrouwd en moeder van een prachtige dochter. Ik ben een buitenmens, hou van de natuur, van vogels, maak graag theater, luister alle soorten muziek, hou van koken en het lekker opeten en ga graag op avontuur met mijn fiets en tentje. Ik ben een mensenmens, vind het fijn om bij te kunnen dragen aan het welbevinden en welzijn van mensen. Ook ben ik creatief, is humor belangrijk voor mij en ben ik een gevoelsmens wat ik actief inzet in mijn werk. Ik hoop jullie graag een keer te ontmoeten op de prachtige plek, De Mollenhof!

Loes

Ik ben Loes Klijberg en woon met mijn man en 3 kinderen in Zutphen. Sinds augustus 2023 ben (en voel!) ik verbonden met De Mollenhof. Als zorgcoördinator tracht ik mijn steentje bij te dragen aan dit mooie team en fantastische concept.
Een glimlach verschijnt op mijn gezicht als ik aan De Mollenhof denk. Het is een prachtige plek, waar mensen vol passie met hun werk bezig zijn met hart voor de mensen. Binnen dit werk ervaar ik de mooie afwisseling tussen de contacten met alle mensen en het maken van zorgplannen, etc. Wellicht dat we elkaar binnenkort ontmoeten op De Mollenhof!

Louise

Ik ben Louise Lindeboom, getrouwd en woon in Arnhem waar ik als buitenmens veel wandel in de vele groene parken. In 2020 ben ik begonnen op De Mollenhof. Elke woensdag werk ik vanuit mijn bedrijf Lindeboom Wandelcoach op De Mollenhof. Mijn kennismaking met De Mollenhof was als een warme deken. Een fijne plek waar een ieder zich snel thuis voelt. De huiselijke sfeer en de verbinding met de natuur zorgen voor rust en ontspanning zodat een ieder zichzelf kan zijn.

Odilia

Ik ben Odilia Kraamwinkel en woon in het mooie Brummen. Mijn passie ligt bij het buiten werken, de tuin en de dieren en daar neem ik graag andere mensen in mee. Sinds eind 2020 werk ik parttime bij De Mollenhof. Wat mij gelijk opviel was de gezellige, ongedwongen sfeer. Op deze plek mag echt iedereen zichzelf zijn en is er persoonlijke aandacht. Er wordt gekeken naar wat iemand nog wél kan. Veel voldoening haal ik uit een glimlach, of iemand die ontdekt dat hij/zij iets leuk vindt om te doen. En het zien wat bijvoorbeeld mooie bloemen met mensen doet.